Elindult weboldalunk

Alapos előkészületek után elindult az Elekthermax Fűtéstechnikai Kft weboldala, melyet egy rebranding kíséretében készített el számunkra a Baczoni Média Kft.

Tovább

Gyártóberendezések cseréje állami támogatással

2009-ben, állami támogatással megkezdtük az energiaigényes gyártóberendezések cseréjét. A pályázat keretében egy új védőgázas lágyító kemencét és spirálozó gépet vásároltunk. Az új berendezések...

Tovább

Kiegészítő villamos fűtéseket hőfokszabályozóval, korlátozóval

2006-tól gyártjuk a hőszivattyús fűtési rendszereknél és a napkollektoroknál alkalmazott kiegészítő villamos fűtéseket hőfokszabályozóval, korlátozóval. A fűtőegység alkalmas kültéri folyadéktároló tartályok fűtésére és melegen...

Tovább

Kaloriferek és fűtőregiszterek gyártása

2005-ben elkezdtük a villamos kaloriferek és a légfűtésnél alkalmazott fűtőregiszterek gyártását. Formájukat és teljesítményüket tekintve alkalmazkodunk a vevői igényekhez. Egyedi tervezésű kis szériák gyártását is vállaljuk.

Tovább

Köszöntjük az Elekthermax Fűtéstechnikai Kft. weboldalán!

Az általunk gyártott fűtőtestek megtalálhatók többek között :

Hajdúsági boilerekben
Austria - Email típusú ipari melegvizes tárolókban
német EOS-Werke Günther GmbH  szauna gyártó cég termékeiben
a Schaltbau GmbH vonatok  fűtésére építi be csőfűtőtestjeinket

 

 

 

 

Cégünk ISO 9003 és ISO 9001 szabványnak megfelelő minőségügyi  rendszert működtet. Termékeink rendelkeznek VDE és CE jelhasználati engedéllyel.

 

Cégünk 2009-ban a az Új Magyarország Fejlesztési Terv Gazdaságfejlesztési Operatív Program támogatási rendszer (GOP-2.1.1-09/A) segítségével beszerzett két gyártó gépsort és létrehozta honlapját, ezek nagyban hozzájárultak vállalkozásunk versenyképességének növeléséhez.

Cégünk 2010-2011-es év folyamán  a  Közép-Dunántúli Operatív Program "Telephelyfejlesztés" (KOP-2010-1.1.1/C) című pályázat segítségével korszerűsítette és átalakította a telephelyét. A fejlesztés eredményeképp a korszerű épületben jobb munkakörülmények között és hatékonyabban tudjuk folytatni tevékenységünket.