Elindult weboldalunk

Alapos előkészületek után elindult az Elekthermax Fűtéstechnikai Kft weboldala, melyet egy rebranding kíséretében készített el számunkra a Baczoni Média Kft.

Tovább

Gyártóberendezések cseréje állami támogatással

2009-ben, állami támogatással megkezdtük az energiaigényes gyártóberendezések cseréjét. A pályázat keretében egy új védőgázas lágyító kemencét és spirálozó gépet vásároltunk. Az új berendezések...

Tovább

Kiegészítő villamos fűtéseket hőfokszabályozóval, korlátozóval

2006-tól gyártjuk a hőszivattyús fűtési rendszereknél és a napkollektoroknál alkalmazott kiegészítő villamos fűtéseket hőfokszabályozóval, korlátozóval. A fűtőegység alkalmas kültéri folyadéktároló tartályok fűtésére és melegen...

Tovább

Kaloriferek és fűtőregiszterek gyártása

2005-ben elkezdtük a villamos kaloriferek és a légfűtésnél alkalmazott fűtőregiszterek gyártását. Formájukat és teljesítményüket tekintve alkalmazkodunk a vevői igényekhez. Egyedi tervezésű kis szériák gyártását is vállaljuk.

Tovább

Tekintse meg, töltse le termékeink ismertetőit, használati útmutatóit és árlistáinkat! A fent levő megrendelési nyomtatványunk segítségével a gyártandó termékről írt specifikációit juttathatja el hozzánk!

Megrendelési nyomtatvány

Kiadvány

Letölthető termékképek

                                       

További termékképek letöltéséhez kérjük kattintson ide!

A letölthető dokumentumok megtekintéséhez DOC és XLS file esetén a Microsoft Office vagy OpenOffice, PDF esetében az Adobe Reader programokat ajánljuk!