Elindult weboldalunk

Alapos előkészületek után elindult az Elekthermax Fűtéstechnikai Kft weboldala, melyet egy rebranding kíséretében készített el számunkra a Baczoni Média Kft.

Tovább

Gyártóberendezések cseréje állami támogatással

2009-ben, állami támogatással megkezdtük az energiaigényes gyártóberendezések cseréjét. A pályázat keretében egy új védőgázas lágyító kemencét és spirálozó gépet vásároltunk. Az új berendezések...

Tovább

Kiegészítő villamos fűtéseket hőfokszabályozóval, korlátozóval

2006-tól gyártjuk a hőszivattyús fűtési rendszereknél és a napkollektoroknál alkalmazott kiegészítő villamos fűtéseket hőfokszabályozóval, korlátozóval. A fűtőegység alkalmas kültéri folyadéktároló tartályok fűtésére és melegen...

Tovább

Kaloriferek és fűtőregiszterek gyártása

2005-ben elkezdtük a villamos kaloriferek és a légfűtésnél alkalmazott fűtőregiszterek gyártását. Formájukat és teljesítményüket tekintve alkalmazkodunk a vevői igényekhez. Egyedi tervezésű kis szériák gyártását is vállaljuk.

Tovább

Az ELEKTHERMAX Fűtéstechnikai Kft. és története

Az  ELEKTHERMAX-nál  Pápán 1961-ben, a KANTHAL svéd cégtől vásárolt technológia alapján indult el a körkeresztmetszetű, villamos csőfűtőtestek gyártása. A folyamatosan növekvő kereslet kielégítésére 1980-ban új üzemcsarnok épült, majd 1985-86-ban a technológia került korszerűsítésre.

1992-ben a privatizáció során az ELEKTHERMAX Rt. belül önálló üzletágként, 2005-től az  ELEKTHERMAX-ból kiválva , önálló cégként - ELEKTHERMAX Fűtéstechnikai Kft. állunk ügyfeleink rendelkezésére.

1997-től az ISO 9003, 2008-tól az ISO 9001 szabványnak megfelelő minőségügyi  rendszert működtetünk.

Termékeink rendelkeznek VDE és CE jelhasználati engedéllyel. Gyártmányaink 80 %-át exportáljuk többségében  az Európai Unió országaiba, 20%-a országon belül kerül felhasználásra .

Tevékenységi kör:

  • körkeresztmetszetű villamos csőfűtőtestek gyártása 6,4 és 8,5 mm átmérőben
  • precíziós ötvözött acélcsövek gyártása
  • bérmunka vállalása szerelési tevékenységre