Daráló és őrlőgépek

TC 22-2000 Darálógép

TC 22-2000 Darálógép

A TC modellek húsdarálásra, a TG modellek pedig húsdarálásra és sajtőrlésre alkalmasak. A készülékek ideálisak közüzemi konyhák, vendéglátóipari egységek, hotelek, hentesboltok, részére darálási és őrlési feladatok elvégzésére. Az őrlőegység kenyér- és sajtőrlésre alkalmas.

Rozsdamentes acél töltőgarat tálcával, húsgyűjtő tálca és a műanyag döngölő a készülék tartozékai. A TC és TG modellek alumínium öntvényből a TC 2000 és TG 2000 modellek pedig rozsdamentes acélból készülnek. A fej pontos záródása, precíz darálást tesz lehetővé. A töltőgarat és a daráló egységet könnyen el lehet távolítani az eszközről az alapos tisztítás céljából. Egyenletes sebességű, szellőztetett motorral szerelt. Hangtalan fogaskerekes hajtás. Elektronikus és mechanikus biztonsági alkatrészekkel rendelkezik:
A készülék biztonsági mikrokapcsolóval rendelkezik, amely az esetleges áramkimaradás esetén megakadályozza a készülék bekapcsolódását.

A kombi modellek sajtőrlő egysége benyúlás ellen mikrokapcsolóval szerelt, így a készülék csak zárt őrlőkarral működik. A sajtőrlő egység alsó része kézsérülés elkerülése végett védőráccsal szerelt. A biztonsági eszközök megfelelnek az európai és a nemzetközi előírásoknak. A készüléket kenőolajjal feltöltve szállítjuk, melyet nem szükséges cserélni illetve pótolni.

TC32 széria

Professzionális, nagy teljesítményű húsdaráló  készülék. Higiénikus, robosztus, könnyen tisztítható és használható. Teljesen rozsdamentes váz.

Sajtőrlő GS modell

A GS sajtőrlő és kenyérreszelő gép hotelek, éttermek, panziók új igényeinek megfelelően került kialakításra. A készülék váza különleges korrózióálló alumínium ötvözetből, a reszelőhenger korrózióálló recézett acélból készült, mellyel rendkívül hatékonyan és tisztán lehet dolgozni.

Technikai jellemzők:

Típus TC 22-2000
Méret (mm) 450x240x390
Feszültség 3+N 400V
Teljesítmény (kW) 1,1
Kapacitás (kg/h) 280
Darálóhoz átmérő (mm) 82
Őrlőház méret (mm) -
Súly (kg) 27