SZELETELŐGÉPEK

A készülék a nagykonyhák, hotelek, éttermek kitűnő szeletelő alapgépe. Az adagolás a gravitációs elven történik. Szeletelő vastagság 14mm-ig. Minden rész gyorsan, könnyen tisztítható.

A készülék lakkozott vagy galvanizált alumínium vázzal készülhet. A pengevédő a mozgó asztal és a szeletvastagság állító lap galvanizált alumíniumból készül. A védőpanel átlátszó műanyagból készül. Hálózati bekötés a készülék alján található.

Professzionális, szellőztetett motor. Kétállású világító kapcsolóval vagy kettős biztonsági kapcsolóval szerelt kivitelű készülék rendelhető. A készülékek közül a kettős biztonsági kapcsolóval szerelt kivitelű olyan mikrokapcsolóval rendelkezik, amely egy esetleges áramkimaradás esetén megakadályozza a készülék bekapcsolódását.

Egyes készülékek levehető késélezővel rendelkeznek (S, VS, VC típusjelzés) Egyes készülékek lerögzíthető mozgó asztallal és 3 fázisú motorral készülnek (220, 250, 300, 350)

Opcióként választható az AU automatikus szeletelésű típusoknál: összehangoló kar, automata hústartó kar, szelet számláló. A VS modellek szalámiszeletelő mozgóasztallal, a VC modellek hússzeletelő asztallal rendelkeznek.

25GS

25GS

25G/A

25G/A

220/S

220/S

22GS

22GS

22G/A

22G/A

195GL

195GL

1